سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ورزشی - حسن علی
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
   
 

نویسنده:  حسن علی مدنی  دوشنبه 83/9/2  ساعت 3:17 عصر .

 

با پیروزى بر استقلال
فولاد به صدرنشست
191046.jpg
تا دقیقه ۸۴ کمتر کسى فکر مى کرد فولاد از پس استقلال تهران برآید اما این اتفاق افتاد و ضربه سر مؤمن زاده که هیچ یک از مدافعان آبى پوش مزاحم او نشدند دروازه توپالوویچ را فرو ریخت. براى تیم اهوازى که رازو رمز حفظ توپ و پاسکارى را بهتر از استقلالى ها یاد گرفته بود ۶ دقیقه باقى مانده و ۳ دقیقه وقت اضافى آن قدر طولانى نبود که صدرنشینى و سه امتیازى را که به زحمت به دست آورده بود نتواند حفظ کند.
همان طور که پیش بینى مى شد این زیباترین بازى روز نهم بود که دو تیم استقلال تهران و فولادخوزستان انجام دادند، اما زیبایى بازى و حساسیتى که براى دو تیم دربرداشت و حوادثى که در طول بازى بارها دروازه ها را لرزاند ارزشهاى ویژه اى بود که تماشاگران و بینندگان خود را سیراب کرداگرچه برخلاف روند بازى استقلال نتیجه را در اثر غافلگیرى به میهمان خوزستانى داد.
فولاد تا زمانى که گل اول بازى را در دقیقه ۵۳ به ثمر رساند تیمى بود منظم که نگاه همیشگى اش را از نادر احمدى در جناح راست برنداشت و سرانجام همین بازیکن بود که پاس عالى شریفى نسب را به گل تبدیل کرد. از این پس استقلال مثل اواخر نیمه دوم بر بازى چیره شد و ۸ دقیقه بعد با ضربه سر عنایتى گل تساوى را زد، اما این برابرى درست در زمانى که استقلال به آب و آتش مى زد، به سود فولاد تمام شد تا صدرنشینى را با کسب ۲۰ امتیاز از کف سایپا درآورد.

 
 

نظرات شما ()

موضوعات یادداشت


وبلاگ من
 

ایمیل

 
 
 

موضوعات وبلاگ
 

تعداد کل بازدید
 

تعداد بازدید امروز
 

لوگوی خودم
ورزشی - حسن علی  
 

لوگوی دوستان
 

دوستان

خبرستان
مهدی مدنی
امیدوار

 

حضور و غیاب
 

اشتراک
 

آرشیو
 

طراح قالب